Коледна Фотосесия

Коледа идва с усмивки, сияние и обич, а аз с нетърпение очаквам да заснема всеки един момент от тази магична атмосфера, която прави Коледа толкова специална. Заедно ще уловим най-чистите и  искрени детски усмивките, светлината в очите на родителите и топлината в сърцата на цялото семейство.

Вашият опит с мен ще бъде изцяло персонален и уникален. Специално създадените за вас  коледни декори ще превърнат коледната ви  фотосесия в едно наистина магическо преживяване. Умело подредените украси и декорации придават специален чар на всяка снимка, като я превърнат в кадър от Коледната приказка, която ще съхранявате с любов и умиление.

Имам подбрани различни ценови пакети, за да отговоря на вашите желания с избор на различно времетраене и брой финални снимки. От по-малък пакет с кратко времетраене за по-нетърпеливите до фотосесии с участието на по-голяма семейна група и присъствието на домашен любимец, всеки пакет е проектиран да задоволи вашите нужди и да ви даде възможност да запазите спомени години напред.

КОЛКО ПО-РАНО ДА ЗАПИШЕМ ЧАС ЗА ФОТОСЕСИЯ

Ако желаете да получите своите готови снимки преди светлите коледни празници е важно да вземете под внимание ранна дата за вашата коледна фотосесия. Продължителността на сесията зависи от избрания коледен пакет. В срок от 3 работни дни след приключването на снимачния ден вие ще получите онлайн галерия за избор на любими изображения.

В зависимост от избрания коледен пакет, броя на кадрите също е различен и се уточнява предварително, като в последствие може да бъде надграждан с допълнително избрани фотографии. Необработени кадри не се предоставят на клиенти. Срокът за обработка е между 14 и 20 работни дни, след завършена и обявена за приключена селекция от ваша страна. В рамките на посоченото време ще получите линк за изтегляне на вашите готови изображения.

ТУК СЪМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНА

Доверете се на моите съвети относно празничната ви визия. Ако изпитвате колебания можете да си подготвите 2 визии, за да ги обсъдим и изберем на място най-подходящата, много често можем да използваме и двете, за да имаме разнообразие във вашите снимки. Нека заедно създадем нещо изключително – Коледна фотосесия, която ще ви радва и ще ви носи усмивки всеки път, когато разглеждате снимките. Свържете се с мен и обсъдете детайлите за вашата Коледна фотосесия. Да уловим заедно красотата и радостта на Коледа във всяка снимка, която ще остане незабравим спомен за вас и вашето семейство. Очаквам с нетърпение да бъда част от вашата Коледна приказка!