Заснемане на Детски Рожден Ден

Най-сладкия момент в работата ми като професионален фотограф са снимките за детски рожден ден на най-малките фотомодели.

Нека започнем с забавна и креативна фотосесия в моето студио. Тук вашето дете ще се почувства комфортно и свободно да изрази своята уникалност и енергия. Аз съм на ваше разположение, за да заснема всеки игрив и радостен миг.

Фокус в моето портфолио винаги е присъствието на човекът пред мен. Предпочитам да работя с изчистени декори, много често подготвени специално за всеки клиент. В предварителен разговор с родителите получавам насоки, любими цветове, тема, видът на тортата и всякакви подробности около желанията на семейството. Избираме подходящ час за фотосесията, съобразен с режима на детето според неговата възраст.

Организирам и фотосесии за навършени 6 месеца при най-малките, които също включват торта „половинка“ подготвена от самите родители. В фотосесията могат да участват майката, бащата, братя и сестрите. Ако желаете фотосесия с повече роднини в студиото това също е осъществимо стига да съм подготвена и да сме го обсъдили предварително.

Максималното време отделено за вас и вашето дете е 60 минути, като в това време включваме спокоен работен процес, без никакво бързане. Много често, когато детето е в добро настроение фотосесията приключва още на 20тата минута.

ФОТОСЕСИЯ СРЕД ПРИРОДАТА

Когато сезона позволява можем да организираме фотосесия за рожден ден и на открито сред природата. Някои деца се чувстват по-комфортно когато не са в затворено пространство. Магията в този тип снимки се крие в детската игра и свободата, която аз давам на децата да тичат и скачат пред обектива. Много често най-малките са много по-добри разказвачи от нас самите. Заедно избираме локация, тема и отново цветове на вашата визия, която да ви представи по най-запомнящия се и натурален начин. Можем заедно да изберем и подготвим аксесоари и реквизит, които ще спомогнат създаването на една още по-приказна обстановка.

КРАЙНИ СРОКОВЕ

Като краен резултат в срок от 3 работни дни след приключването на снимачния ден вие ще получите онлайн галерия за избор на любими изображения. Необработени кадри не се предоставят на клиенти. Срокът за обработка е между 14 и 20 работни дни, след завършена и обявена за приключена селекция от ваша страна. В рамките на посоченото време ще получите линк за изтегляне на вашите готови изображения.

ТЪРЖЕСТВО НА ОПРЕДЕЛЕНА ОТ ВАС ЛОКАЦИЯ

Когато става въпрос за детски рожден ден, той обикновено продължава с тържество, много детски усмивки, аниматори, гости, подаръци и незабравими мигове, които предстоят да бъдат уловени и преразказани. Когато съм поканена да бъда част от парти за детски рожден ден нося със себе си най-голямата усмивка, отразявам всеки емоционален миг по възможно най-натуралния и запомнящ се начин. Детското тържество може да бъде с различна продължителност, като тези подробности отново се решават в предварителен разговор. Готова съм да обменя опит с вас и да ви помогна в избора на заведение и всичко останало, което е нужно за брилянтния завършек на едно щастливо детско празненство. При репортажното снимане на детски рожден ден, няма ограничение на броя снимки в крайния резултат. Получавате снимките си подбрани и подредени, проследяващи целия ход на събитието.

Заснемане на Детски Рожден Ден - Последни Проекти