Портретна Фотография

Портретът е задължителна част от фотографията, умението да предразположиш непознат човек да бъде себе си и да ти разкрие най-личните си емоции и усещания е повече от трудна задача. С грижа и внимание изслушвам и възприемам историите на своите клиенти, за да ги превърна в живи и уникални портрети.

КАКВО МОГА ДА ВИ ПРЕДЛОЖА

Портретна фотосесия може да се заснеме, както на открито, така и в студио. При запитване по телефона, винаги обсъждаме плюсове и минуси на двата типа работен процес. Моето фотографско студио разполага с достатъчно пространство, за подготовка на модели или продукти за рекламна и продуктова фотография. При необходимост може да се добавят услуги на гримьор или коафьор, според нуждите на клиента. Важно е да изразите всички свои притеснения и идеи за желания краен резултат. Аз съм тук, за да ви помогна да осъществите визията си, да премахнем неясностите и да изпълним вашите сърдечни желания за перфектни снимки.

Този тип фотографска сесия може да бъде лична, бизнес фотосесия, абитуриентска фотосесия, портретна фотография за бременни дами, романтична, модна или рекламна сесия. Заедно решаваме, какво искаме, какво очакваме и какво ще получим като краен резултат. Съчетанието от професионализъм, креативност и чувство за детайлите гарантира, че всеки портрет ще бъде изпълнен с живот и изразителност.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ФОТОСЕСИЯТА

Времетраенето на подобна задача може да варира от 60 минути до 2 или 3 астрономически часа, в зависимост от това какво искаме да постигнем в края на нашата среща. Важно е още по телефона да сме обсъдили всеки детайл. Вашите очаквания да бъдат ясно посочени и обяснени, за да имам възможността да ви предлoжа допълнителни идеи. Стандартните портретни сесии запазени в студиото от семеен и личен вид са по-лесни за организация. Те са със средна продължителност 60 минути. Обсъждаме цветове и стил на дрехите, грим, коса и обувки, можете спокойно да подготвите две  или три визии. Много често се оказва, че тоалета който сме подготвили като последен вариант, в деня на снимките и дадения фон е най-добрия ни избор за момента. Когато организираме модна, продуктова или фирмена портретна сесия първо съобразяваме дадения проект и условията идващи с него.

ПРЕДАВАНЕ НА ГОТОВ ПРОДУКТ

В срок от 3 работни дни след приключването на снимачния ден вие ще получите онлайн галерия за избор на любими изображения. В зависимост от вида портретна сесия, броя на кадрите също е различен и се коментира по телефона или при предоставена оферта. Необработени кадри не се предоставят на клиенти. Срокът за обработка е между 14 и 20 работни дни, след завършена и обявена за приключена селекция от ваша страна. В рамките на посоченото време ще получите линк за изтегляне на вашите готови изображения.