Семейна Фотография

Семейството е една от най-ценните и важни опори в живота ни. Моята мисия е да уловя емоцията, любовта и спонтанността на вашите моменти, така че да ги превърна в красиви и вълнуващи фотографии, които ще ви носят усмивки и радост дълги години.

Когато работя със семейства в тесен кръг или голяма фамилна група се старая да предложа индивидуален и професионален подход. Съчетавам стил и техника, за да създам неповторими и истински изображения, които отразяват уникалността на вашето семейство. Тук съм, за да спомогна за създаването на специална атмосфера. Приоритет за мен е да запечатам моментите на спокойствие, смях и топлина, които правят вашето семейство уникално.

РАЗНООБРАЗИЕ В ИЗБОРА НА МЯСТО

Можете да изберете място за сесията – в студио, сред природа или в уюта на вашия дом.

Мястото е без значение от много по-голяма важност са вашите нагласа и настроение. Колкото по-спонтанно се разгърне срещата ни, толкова по-запомнящ ще бъде крайния резултат.

ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК

Семейните снимки са спомените, които никога няма да избледнеят. Особено, когато част от вашите роднини живеят извън страната и се прибират рядко или само по празници. Коледа или нечии рожден ден, юбилей или друго семейно събитие, това са перфектните моменти да бъдете заедно и да си подарите 1 час незабравимо време.

АЗ ЩЕ БЪДА ВАШ СЪВЕТНИК

Свържете се с мен и заедно ще уговорим всички детайли. Нужно е да получа информация за точния брой хората, които ще се снимат с вас. Къде предпочитате да се случи, имате ли вече изградена визия или предоставяте цялата креативност на мен. Заедно ще изберем удобен ден и час за всички. Мога да бъда ваш съветник, когато става въпрос за избор на дрехи и цветове, важно е да постигнем хармония помежду ви, за да бъде разказът ни максимално изчистен и запомнящ се. Пригответе се за едно забавно изживяване с много непринудени и истински мигове.

ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК

Независимо дали сте само мама, тате и дете или ще вземете с вас всички братовчеди, баби и дядовци. Семейната фотография е прекрасен подарък за любим човек. Уникалността на тази изненада е в отделеното време и моментите, които ще споделите с него пред обектива ми. Позволете си един различен ден изпълнен със смях и прегръдки, ден за които ще си говорите дълго след това и ще си спомняте с умиление.