Фотография

Снимките Преди и След Обработка

Снимките Преди и След Обработка

Процесът се задейства емоционално в главата на фотографа. В тотално неочаквани ситуации се раждат най-креативните проекти.

Следва една експанзивна организация, в която очакваният резултат не винаги е предвиден до стотния процент. В подобни случаи се създава така споменаваното от всички изкуство. Важно е да откриваме красота и в самия хаос. Имаме огромното предимство да използваме различни инструменти, за да извлечем максимума от нашето въображение. Разбира се, когато фотографът работи е препоръчително да свърши повече от работата си на място, по време на снимане.

В този ден снимачното време беше ограничено, локацията избрана набързо, един забавен експеримент. Търсихме моден елемент, динамичност, нещо модерно и по-забележимо. Да създадем динамика в едни така или иначе статични пози.

Светлината и различните ъгли на заснемане успяха да допринесат за цялостното усещане. Но това, което със сигурност гарантира успеха на цялата фотосесия беше пост обработката на изображенията. Цветната температура, която добави характер, допълнителен контраст, който внесе увереност и категоричност.

Фотографът не бива да се страхува да използва всички трикове, с които разполага, за да покаже най-доброто от себе си. За едни нещата трябва да се случват на място, предварително изрисувани и измислени, а за други е важен крайния резултат и носещата се от него емоция.

Снимка Преди 01 Снимка След 01
Снимка Преди 02 Снимка След 02
Снимка Преди 03 Снимка След 03

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *